Joululahjana meiltä teille altaan toimitus ja asennus veloituksetta

Anna läheisellesi elämys joululahjaksi; rentoutumista, rauhoittumista, vedestä voimaa arkeen. Tilaa allas meiltä nyt, niin toimitamme ja asennamme altaan veloituksetta keväällä, kun lumet ovat sulaneet.

Soita ja kysy lisää!

Myynti: 09 3154 3050

https://www.propatio.fi/ulkoporeallas/ 

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X