Yli 200 allasta myyty 2013

Olemme myyneet huimat yli 200 ulkoporeallasta vuonna 2013! Edullisemmista rotaatiovaletuista altaista alkaen, maailman suurimman poreallasvalmistajan Jacuzzin® tuotteisiin ovat löytäneet onnelliset omistajat laajasta mallivalikoimastamme. Alan ainoana AAA-luokitettuna yrityksenä ja monimerkkimaahantuojana pystymme palvelemaan ammattitaidolla kaikkien kylpijöiden tarpeet. Poreisiin.fi:ltä löytyy ulkoporealtaat kahden kylpijän malleista aina 12 kylpijän malleihin.

Suurin osa asiakkaistamme on yksityisiä, mutta mm. Stockmann, Haikon kartano, SubTVn Big Brother ja Billnäsin Ruukki yrityksinä luottavat tuotteisiimme ja palveluumme. Aika vakuuttavaa?

Poreisiin.fi:n verkkokaupasta löydät tarvikkee kaikille ulkoporealtaille, merkistä ja mallista riippumatta. Lisäksi huollamme kaikenmerkkiset ulkoporealtaat. Tutustu:

www.allastarvike.fi

Olemme juuri viimeistelemässä uusia 500m2:n tilojamme. Jatkossa saat kaikki palvelut yhdestä ja samasta osoitteesta. Näyttelyaltaita tulee parisenkymmentä, joista monet on koekylvettävissä. Suuresta allasvarastostamme pystymme toimittamaan ulkoporealtaat jopa tilauspäivänä!

Parhaat allaskelit alkavat ilmojen viilentyessä. Nyt on oikea aika hankkia ulkoporeallas talven pimeisiin iltoihin!

Illalla poreisiin…? Of course.

X