Ulkoporeallas Iso-Syötteelle

Suomen eteläisin tunturi, Iso-Syöte ja tarkemmin Syöteresort päätyi Poreisiin.fi:n toimittamaan ulkoporealtaaseen. Tämä makuupaikaton ja tilava ulkoporeallas tulee tilauskäyttöön ja tietenkin kylvyt on parhaimmillaan hankien hohtaessa. Pitkän lumen ja pakkasen täyttämän laskettelupäivän paras after ski on +38-asteisessa ulkoporealtaassa! Ja sen parhaan ulkoporealtaan toimittaa tietysti Poreisiin.fi.

”Päädyimme Poreisiin.fi:n ulkoporealtaaseen, koska vakuutuimme heidän ammattitaidostaan ja laadukkaista tuotteistaan.”, kertoo Syöteresortin yrittäjä Pekka Kimpimäki.

Syöteresortin lisäksi toimitimme jo toisen ulkoporealtaan ”Joulupukille” Napapiirillä sijaitsevaan Santaparkiin.

Poreisiin.fi on toimittanut vuonna 2013 jo reilusti yli 200 ulkoporeallasta ympäri Suomen. Eteläisin toimitettu allas on Hangossa ja pohjosin Kilpisjärvellä. Mikäli altaan mahdollinen asennuspaikka sijaitsee Hangosta pohjoiseen ja Kilpisjärveltä etelään, olet toiminta-alueellamme.

Joulu häämöttää jo kulman takana, olisiko ulkoporeallas se tämän joulun kovin juttu…?

X