Virtus, Jacuzzin® uutusmalli

Jacuzzi® Virtus ulkoporeallas on ylellinen uutuusmalli jossa muotoilu on taattua Jacuzzi® –laatua, ajatonta ja tyylikästä. Virtus on paikka rentoutumiseen. PowerPro™ suuttimet takaavat sinulle parasta Jacuzzin® vesiterapiaa. Valaistusjärjestelmässä on useita ennalta määriteltyjä teemoja, esim. rentoutumis –teemassa värit on valittu siten, että ne lieventävät stressiä ja auttaa sinua rentoutumaan arjen keskellä.

Virtus muovautuu moneksi. Allas soveltuu erinomaisesti kotikäyttöön sisälle ja ulos ja viimeistelee vaikkapa terassin hienostuneella muotoilulla. Altaan upotus onnistuu mutkattomasti, sillä allasta saa tilattua myös ilman sivupanelointia. Virtusta voidaan myös käyttää julkisissa tiloissa.

Onko Virtus sinun uusi terassin silmäterä? Tutustu lisää ja juttele lisää myyjiemme kanssa.

 

X