Pro Patio top 3 -ulkoporeallas tärpit

Poreallas myyjämme Jenna vinkkasi tämän hetken top 3 –ulkoporealtaat. Olisiko joku näistä myös sinun tuleva altaasi?

Jacuzzi J-335

Jacuzzin® J-335 -ulkoporealtaassa on neljä istumapaikkaa ja yksi makuupaikka. Jacuzzin® taattu laatu ja hierontaominaisuudet tarjoavat rentouttavan kylvyn koko perheelle. Tutustu lisää porealtaaseen >>

Wellis Malaga

Wellis Malaga -ulkoporealtaassa on kaikki valmiina: Bluetooth -musiikkijärjestelmä, WiFi -etäohjaus, valaistut vesiputoukset ja aromaterapia. Tilaa porealtaasta löytyy kuudelle kylpijälle (1 makuupaikka ja 5 istumapaikkaa). Tutustu lisää Malagaan >>

Wellis venus

Wellis Venus -ulkoporealtaassa on tilaa kuudelle kylpijälle. Vakiovarusteisiin kuuluu neljän kaiuttimen Bluetooth-musiikkijärjestelmä sekä Xtreme-erikoispaksu lämpökansi. Tutus lisää Venukseen >>

Koroton TUOHI -rahoitus

Voit hankkia ulkoporealtaan meiltä myös TUOHI Master Card  ja Ecster Card -kortilla. Olemme räätälöineet ainutlaatuisen allasrahoituksen ja saat maksuaikaa jopa 40 kuukautta 0 %:n korolla. Ainoa rahoituksen kulu on tilinhoitopalkkio viisi euroa kuukaudessa.

Vieraile allastukku.fi sivuillamme ja löydä itsellesi korkealaatuiset altaat edulliseen hintaan.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 09-3154 3050 & info@propatio.fi) ja keskustele lisää altaissa. Tilaa nyt ja nauti kevätauringosta poreiden keskellä.

X
Chat with us