Uima-allas tai vastavirta-allas helposti omalle pihalle!

 

Pulahda omaan uima-altaaseen juuri silloin kun haluat. Uima-allas antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja kuntoilla omalla pihalla. Valikoimastamme löydät yksilölliset, upean tyylikkäät Niveko uima-altaat ja ankaraakin Skandivanian ilmastoa kestävät Luxe Pools uima-altaat.

Vastavirta-altaassa yhdistyvät liikunta, huvi ja rentoutuminen samassa paketissa. On kyseessä sitten virkistävä pulahdus kesähelteellä, tehokas kuntoilu sydäntalvella tai tunnelmallinen syyskuinen ilta poreiden keskellä, helppous on osa nautintoa, jonka tarjoamme jokaiseen päivääsi!

 

Etähuoltopalvelu avattu

Soittamalla Etähuoltopalveluun puheluun vastaa kokenut ja ammattitaitoinen huoltoasentajamme ja auttaa ratkaisemaan ongelmasi. Mikäli kyseessä on tekninen ongelmatilanne, soitathan altaan luota, jotta huoltoasentajamme saa neuvottua sinua käytännössä.

Etähuoltopalvelun numero: 0600 555 816 (1,78€/min+mpm)

Voit lukea lisää etähuoltopalvelusta tämän uutiskirjeen viimeisestä osiosta.

Voit myös tilata huollon tästä
HUOM. Huoltomme priorisoi ensimmäisenä jonoon meiltä ostetut altaat. Huollamme tilanteen niin salliessa muitakin altaita, mutta reunaehtoina on, että altaan täytyy toimia Balboan tekniikalla.

Uima-altaat

Rentoudu tai kuntoile omassa uima-altaassasi ja nauti virkistävästä vedestä omassa pihapiirissä. Vietä altaalla unohtumattomia hetkiä perheesi ja ystäviesi kanssa ja virkisty raikkaassa, viilentävässä vedessä kuumana kesäpäivänä – mökillä tai kotona – aina kun haluat. Uima-allas tuo iloa ja nautintoa vuosiksi eteenpäin!

NIVEKOn työkalulla pääset suunnittelemaan unelmiesi altaan ja näkemään miltä allas näyttää. Valitse muoto, mitat ja muut varustelut, lähetä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Tutustu NIVEKO-allasvalikoimaan tästä

Tutustu Luxe Pools-allasvalikoimaan tästä

Kokeile tästä suunnittelutyökalua ja rakenna unelmiesi allas!

Vastavirta-altaat

Onko se uima-allas? Onko se ulkoporeallas?

Ei, se on vastavirta-allas! Uima-altaan ja ulkoporealtaan yhdistelmä.

Uimatila on varustettu säädettävällä vastavirtakoneistolla, jossa uit vuoden jokaisena päivänä. Toisessa päädyssä on hierovat istuimet, joissa nautit upeasta hieronnasta uintiretken jälkeen.

Vastavirta-altaan asennuskustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin perinteisen uima-altaan, sillä vastavirta-allas toimitetaan valmiina pakettina. Et tarvitse erillistä tekniikkahuonetta tai vesiliitäntöjä, vaan allas pitää sisällään kaiken tarvittavan.

Täyttö puutarhaletkun avulla ja allas puhdistaa veden päivittäin. Vastavirta-altaat tarjoavat mahdollisuuden uintiin, rentouttavaan vesihierontaan ja perheen kanssa nauttimiseen omalla takapihalla, kätevästi kaikkina vuodenaikoina.

Säädä vastavirtaa ja kuntoile – katso video!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä allasmyynnin ammattilaisiimme

09 3154 3050  tai info@propatio.fi

Propation etähuoltopalvelu avattu!

Soittamalla Etähuoltopalveluun: 0600-555 816 (1,78€/min+mpm), puheluun vastaa kokenut ja ammattitaitoinen huoltoasentajamme ja auttaa ratkaisemaan ongelmasi. Mikäli kyseessä on tekninen ongelmatilanne, soitathan altaan luota, jotta huoltoasentajamme saa neuvottua sinua käytännössä.

Puhelun hinta on 1,78€/min+mpm. Etähuoltopalvelunumeron hinta vastaa huoltoasentajan käyntikorvausta ja suurimmassa osassa tapauksia Etähuollon avustuksella saat ratkaistua ongelman kustannustehokkaammin. Kaikissa tapauksissa Etähuolto ei ole riittävä ja huoltoasentajan on saavuttava paikan päälle. Tässä tapauksessa Etähuoltoasentaja varaa sinulle huoltoajan puhelun aikana.

Mikäli sinulla on Pro Patiolta ostettu, takuun alainen allas varaa teknisen ongelman tilanteissa huoltoaika kätevästi Internet-sivujen yhteydenottolomakkeella.

Etäpalvelunumerosta saat muun muassa:

– Teknistä neuvontaa ja yastauksia yleisiin teknisiin kysymyksiin

– Balboan ja Geckon tekniikkaa käyttävien altaiden ongelmatilanneapua

– Vedenhoidon ja kemikaalien neuvontaa

– Altaan hoidon ja käytön ohjeita

– Vikakoodiapua

– Varaosa- ja Tarvikekyselyt

– Kytkentäneuvonta sähköasentajille

– Talvityhjennysneuvonta

Ota yhteyttä

Enquiry form FI

Yhteystiedot

Vantaa

Kauppakeskus Viisari 1. krs, Martinkyläntie 47, 01720 Vantaa

Myynti09-3154 3050

Emailmyynti@propatio.fiPro Patio Oy on ulko- ja sisäporealtaisiin, uima-altaisiin ja kylpytynnyreihin erikoistunut AAA-luokitettu yritys. Meiltä saat laadukkaat altaat kaikista koko- ja hintaluokista, maailman johtavilta valmistajilta. Myös allastarvikkeet ja huolto kuuluvat palvelutarjontaamme.

Laajasta allasvalikoimastamme löydämme yhdessä varmasti myös Sinun toiveisiisi sopivan altaat. Voimaa vedestä!

X