Nyt on hyvä aika aloittaa uima-allasprojekti!

Virkisty, rentoudu tai kuntoile omassa uima-altaassasi nauttien viilentävästä vedestä aina kun haluat. Nautitpa raikkaan veden viilentävästä vaikutuksesta sitten mökillä tai kotona tuo uima-allas luksusta arkeesi ja pääset viettämään perheesi ja läheistesi kanssa unohtumattomia hetkiä.

OIKEAN ALTAAN VALITSEMINEN
Uima-altaan hankinta on pitkäaikainen investointi, joka kannattaa suunnitella huolella. Altaat eroavat toisistaan esimerkiksi koon, materiaalien sekä varusteiden perusteella. Myymämme Luxe Pools -altaat on suunniteltu kestämään Skandinaviankin ankaraa ilmastoa, koska ne on valmistettu suuria lämpötilaeroja kestävästä lasikuidusta. Allaspakettiemme mukana tulee kaikki tarvittavat perusvarusteet, kuten eristys, vesipumppu sekä hiekkasuodatin, jotta allas on valmis käytettäväksi. Meidän asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinun tarpeisiin sopivan uima-altaan! Ota yhteyttä puhelimella 010 3210 338 tai sähköpostilla antti@propatio.fi

ASENTAMINEN
Luxe Pools -altaat eivät vaadi betonivaluja tai muita kiinteitä rakenteita, joten niiden asennuskustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin valettavissa altaissa. Tarvittaessa saat meiltä ammattitaitoisen uima-altaan asennuksen avaimet käteen -pakettina.

PIDENNÄ UINTIKAUTTA ALLASKATTEELLA
Allaskate toimii uima-altaan ylimääräisenä eristeenä pidentäen altaan uintikautta ja vähentäen energiankulutusta. Huonommalla säällä voi uida katteen alla, ja aurinkoisena päivänä katteen voi avata kokonaan ja uida taivasalla. Allaskate suojaa allasta lehdiltä, lialta ja happamalta sadevedeltä, jolloin kemikaalien tarve ja altaan puhtaanapito helpottuu. Allaskate ehkäisee veden haihtumista ja toimii myös altaan talvipeitteenä. Voit tutustua lisää allaskatteisiin täältä.

YLLÄPITO ON HELPPOA JA VAIVATONTA
Uima-allas tarjoaa arkeen iloa ja nautintoa vuosiksi eteenpäin. Laadukkailla altailla, huoltopalveluilla sekä allastarvikkeilla haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä nauttimiseen – voimaa vedestä!

Tutustu mallistoomme, tilaa uusi esite ja kysy lisää!

X